Seoses ühe õpilase nakatumisega läheb kool kaheks nädalaks distantsõppele

Austatud vanemad.

Seoses sellega, et ühel I klassi õpilasel on osutunud Covid-19 test positiivseks on alates 28.10.-10.11. kool üle viidud distantsõppele ja õpilased ning õpetajad viibivad eneseisolatsioonis. Koolimaja uks on suletud.

Lisan juurde juhised eneseisolatsioonis viibimise kohta.

Siin väljavõte Terviseameti kirjast:

Haigestumine Alu koolis

Terviseameti andmetel tuvastati 28.10.2020 Alu Kooli I klassi õpilasel COVID-19 positiivne leid. Laps viibis koolis 28.10.2020 ja oli kogu kooliga koos ühises jalutusruumis.

Seoses lapse haigestumisega viia läbi kooli ruumides suurpuhastus koos desinfitseerivate vahendite kasutamisega ja õhutada põhjalikult ruume.

Palume kohe teavitada Alu Kooli töötajaid ja lastevanemaid COVID-19 haigega kokkupuutumisest ja vajadusest jääda kodusesse isolatsiooni 28.10 -10.11.2020 (õpilase viimasest koolis viibimise päevast 14 päeva).

Teistel (Lasteaed) töötajatel ja lastel jälgida tervislikku seisundit kuni 10.11.2020 kaasa arvatud ja haigustunnuste ilmnemisel jääda koju ja võtta kohe ühendust oma perearstiga.

Üldiste küsimuste korral palun pöörduge direktori poole. Õppetööd puudutavate küsimuste korral palun pöörduge klassijuhataja ja õppejuhi poole.

Lugupidamisega

Ülle Riisalu
Direktor
tel 55694827
kool@alulakool.edu.ee

about author

Kristiine Vahtramäe

kristiine@alulakool.edu.ee

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.